Soul Body Fusion ®


Zondag 14 januari 2018 in Heerhugowaard

Workshop Soul Body Fusion®

Hemel en Aarde in Verbinding 

Het hart is de zetel van de ziel en verbindt ons direct met het universum.

 

~Jonette Crowley~

 

Soul Body Fusion is méér dan een manier om jezelf te trainen, het is een opening naar je hogere Zelf, naar dieper Weten; je kan luisteren naar je eigen Gids.

Het doel is dat al de cellen kunnen communiceren met elkaar vanuit de hoogste frequentie, zodat de hoogste lagen van gezondheid en welbevinden de trage cellen wakker kunnen maken; zodat ze op één lijn kunnen komen met de levenskracht en de mogelijkheden van jouw lichaam.

 

~MARK~  (via Jonette Crowley)

 

 

Tijdens de workshop ervaar je het proces van Soul Body Fusion®, integratie van ziel en lichaam.

Je leert hoe je dit op jezelf, op anderen en in je dagelijkse leefomgeving kunt toepassen.

 

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig is afgestemd op het Licht van je ziel? 

Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we kunnen niet altijd de hogere vibratie ervan volledig in ons fysieke lichaam te brengen. De frequenties van ziel en lichaam zijn vaak niet op elkaar afgestemd door allerlei gebeurtenissen in ons leven, wat ons een vollediger zicht op onszelf en de wereld om ons heen kan benemen.

 

Soul Body Fusion® is een prachtige en eenvoudige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent. Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.

 

Het proces van Soul Body Fusion is een nooit eindigend beweging en het Licht van je Ziel groeit meer en meer in je cellen en in je leven. Bovendien verhogen de frequenties zich hier op aarde en in de mensheid razendsnel en exponentieel, en dus ook is de energie van Soul Body Fusion veel krachtiger en reikt verder en directer door lagen van bewustzijn en dimensies heen.  We kunnen nu meer dan ooit de hoogste frequenties verbinden met alle lagen van Zijn van deze planeet en haar bewoners; een fusie van Hemel en Aarde.

 

Healing bestaat mijn hele leven al vanuit verbinding met onze bron. Een healing, die ook nog eens, als je er klaar voor bent, in een fractie van een seconde kan plaatsvinden. Omdat Soul Body Fusion dit in zich heeft wil ik deze workshop graag hosten. Ik geloof in de eenvoud van dit mooie proces.

 

~Astrid de Heij~

 

De workshop zal worden gegeven door Ine Boesten (www.soulbodyfusion-ine.nl). Zij is docent Soul Body Fusion® en volgde in 2010 de opleiding bij Jonette Crowley, die Soul Body Fusion® ontwikkelde.

 

Na je deelname aan de workshop ontvang je het certificaat: Internationaal Erkend Practitioner 

 

Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur

Locatie: Loodglans 66, 1703CN Heerhugowaard

 

Docent: Ine Boesten

 

Prijs: € 100,00 (incl thee/koffie/lunch)

 

Aanmelden gaat via e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASWELL© Astrid de Heij 2008 | KvK: 37145030   |   Algemene Voorwaarden | Disclaimer* | Privacyverklaring